Welkom op de website van Golfvereniging Golfhorst

Onze vereniging is op 15 augustus 2002 opgericht en is aangesloten bij de NGF, de Nederlandse Golf Federatie. Diverse commissies en veel vrijwilligers zijn samen met een enthousiast bestuur actief om het golfen voor jong en oud tot een aangename vrijetijdsbesteding te maken.
Wekelijks organiseert de vereniging diverse wedstrijden en gedurende het jaar een aantal gezelligheidstoernooien.

Registratielidmaatschap

Heb je te weinig tijd om regelmatig bij ons te komen spelen, maar wil je wel je handicap bij de NGF registreren, dan nodigen wij je van harte uit om registratielid van Golfvereniging Golfhorst te worden. Als je de verenigingsbijdrage betaalt, zorgen wij voor je handicap-registratie. Je bent dan volwaardig lid van onze vereniging en mag je meedoen aan onze wedstrijden. Hiervoor dien je greenfee te betalen aan Golfbaan de Golfhorst. Ben je geïnteresseerd in het registratielidmaatschap, stuur dan een e-mail naar: secretariaat@golfvereniginggolfhorst.nl.

Nieuw bij golfvereniging Golfhorst?

Klik dan in het menu op ‘NIEUWE LEDEN‘.

Contributie lidmaatschap golfvereniging Golfhorst

Voor de verenigingscontributie klik hier.

Jeugd

Jeugd is welkom op de Golfhorst. Voor hen heeft onze golfpro een speciaal programma samengesteld.

Vereniging en Golfhorst BV werken nauw samen

Golfbaan de Golfhorst wordt geëxploiteerd door de Golfhorst BV. De exploitatie wordt uitgevoerd door de gebroeders Harrie en Hendrik Swinkels, zij zijn ook de eigenaren van Golfbaan de Swinkelsche in Someren. Bodemzorg Limburg is de eigenaar van de baan.
De vereniging onderhoudt goede contacten met de Golfhorst BV en met Bodemzorg Limburg.

Hoe ziet onze baan eruit?

De Golfhorst heeft een 18-holesbaan, par-70, met prachtige waterpartijen en een aantal uitdagende hoogteverschillen. Daarnaast is er een 9-holes par-3 baan, voor de beginnende golfer een mooie baan om kennis te maken met de golfsport en voor de gevorderde speler een mogelijkheid om korte slagen en putten te oefenen.
Kijk ook eens op BAANINFORMATIE – Golfbaan de Golfhorst

Suggesties?

Mis je iets, heb je suggesties voor de verenigingsite of wil je informatie voor de vereniging plaatsen, stuur dan een mailtje naar: pr@golfvereniginggolfhorst.nl.

WELKOM