Download

Download Menukaart

DOWNLOAD

RESTAURANT

We heten u van harte welkom in ons restaurant met groot terras op Golfbaan de Golfhorst! Of u nu golft, wandelt, fietst of zo maar voorbij komt… u bent van harte welkom!

RESERVEREN KAN VIA INFO@GOLFBAANDEGOLFHORST.NL OF BEL: 077 – 46 49 070

Ons restaurant is de gehele dag geopend; 7 dagen per week! En als het weer het maar even toelaat, kunt u ook terecht op het ruime terras. Geniet van onze gastvrijheid, het prachtige uitzicht en onze gerechten bereid met producten van lokale en regionale leveranciers.

Bent u op zoek naar de geschikte locatie voor een borrel, feest, golf evenement of vergadering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden u een gezellig café/restaurant met groot terras en een vergaderzaal.

Neem gerust contact met ons op, zodat we u kunnen informeren over de vele mogelijkheden!
Tel. 077-4649070 of info@golfbaandegolfhorst.nl

Wij heten u van harte welkom!

In ons clubhuis of op ons terras kunt u tijdens openingstijden van de golfbaan terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Wij serveren lunch- en dinergerechten bereid met verse producten van diverse lokale leveranciers.

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. U bent altijd van harte welkom. Echter, adviseren wij u om even te reserveren voor lunch of diner zodat wij op de hoogte zijn van uw komst. Het zou kunnen voorkomen dat we geen ruimte hebben of dat we een groot evenement hebben waardoor het op het door u gekozen dag of tijdstip misschien niet helemaal uitkomt om te lunchen of dineren. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan om samen in overleg  een andere dag of tijd te reserveren.

Heeft u een allergie of u volgt een dieet? Wij horen dat graag vooraf zodat we hier met eventuele inkopen al rekening mee kunnen houden.

Download

Download Menukaart

DOWNLOAD

RESTAURANT