Welkom als nieuw lid golfvereniging Golfhorst

Veel vrijwilligers zijn, vaak in commissies, actief om het golfen voor jong en oud tot een plezierige vrijetijdsbesteding te maken. Wekelijks organiseren wij wedstrijden, voor elk wat wils, en door het jaar heen ook een aantal gezelligheidstoernooien en kampioenschappen.

Hieronder tref je informatie aan die je verder op weg helpt bij Golfvereniging Golfhorst en op onze thuisbasis Golfbaan de Golfhorst.

E-Golf4U, mijn profiel

Op het webportaal E-Golf4U kun je je aanmelden met je persoonlijke inlog-/gebruikersnaam.
(Deze codes ontvang je bij aanmelden als nieuw lid.)
Vervolgens kom je in je persoonlijke omgeving: mijn profiel. Controleer je gegevens en wijzig deze indien nodig. Wijzigingen worden automatisch doorgezet naar de ledenadministratie.
Hier vind je je GSN (Golf Service Nummer), je actuele Handicap (speelsterkte) en kun je je NGF pas bekijken (klik onder de foto op ‘NGF pas’). Dit is ook het portaal om je aan te melden voor wedstrijden die worden georganiseerd door de vereniging, zie verderop.

NGF-pas

Wij zijn aangesloten bij de NGF, de Nederlandse Golf Federatie. Als lid van Golfvereniging Golfhorst word je automatisch aangemeld bij de NGF en krijg je een digitale pas.
Om je NGF-pas te bekijken kun je inloggen op E-Golf4U, zie hierboven. Onder ‘Mijn Profiel’ staat een verwijzing naar ‘NGF-pas’.
Zodra je gebruik maakt van de Golf.nl app op je mobiele telefoon is de NGF-pas daarin zichtbaar, zie verderop.

Aanmelden voor wedstrijden

Ga naar E-Golf4U, log in en klik boven in de menubalk op ‘Wedstrijden’. Kies de wedstrijd of het toernooi waaraan je wil deelnemen en klik dan op ‘inschrijving’ en vervolgens ‘inschrijven’.

Scorekaarten invullen wedstrijden

Als je meespeelt aan een verenigingswedstrijd voer je de scorekaart direct na de wedstrijd in op de zuil in het clubhuis van de Golfhorst.
Dit kan ook op je smartphone via de site E-Golf4U zuil
Voor zowel de zuil als de site heb je je persoonlijke logingegevens nodig.

Golf.nl app

Golfers die bij de NGF zijn geregistreerd kunnen de app GOLF.NL gratis gebruiken, jij dus ook. De applicatie kun je downloaden op je smartphone (Apple en Android).
Op de website Golf.nl vind je alle informatie over deze app.

Voor het installeren en gebruiken van deze app heb je je GSN-nummer nodig. Dit nummer vind je onder ‘Mijn Profiel’ na inloggen op E-Golf4U.

Starttijd reserveren

Voor het reserveren van een starttijd op de Americabaan, bel je met de Golfhorst: 077 464 9070.
Starttijden voor de grote baan kun je zowel telefonisch als online boeken. Online via de site: E-Golf4U teetime.

Hier zie je meteen de beschikbare starttijden. Voor het daadwerkelijk reserveren klik je bovenaan op ‘Login’. Hiervoor gebruik je dezelfde logingegevens als voor E-Golf4U.

Nieuwsbrief

Periodiek wordt er een nieuwsbrief per e-mail naar alle leden gestuurd met nieuws uit de vereniging, aankondigingen van wedstrijden en toernooien.

Golfregels, examen en persoonlijke golfhandicap

Heb je vragen over de spelregels, golfexamen of bijvoorbeeld over de berekening van je persoonlijke WHS-golfhandicap, dan kun je contact opnemen met de RHB-commissie (Regel-, Handicap-, Baancommissie).
Dit kan door een berichtje te sturen naar: rhb@golfvereniginggolfhorst.nl

Mentor helpt je graag verder

Je bent lid geworden van onze vereniging, maar hoe nu verder?
Je kent de baan nog niet, weet niet hoe je mee kunt doen aan wedstrijden, hoe de golfregels toegepast moeten worden in de praktijk, wie voor wat verantwoordelijk is en ga zo maar door.
Veel vragen waar je als nieuwkomer mee wordt geconfronteerd.

Golfvereniging Golfhorst wil dat je je snel thuis voelt bij onze gezellige en actieve vereniging. Daarom hebben wij een aantal mensen bereid gevonden om jou, als je dat wilt, te begeleiden.
Deze mentoren zijn al langer lid van onze vereniging en vinden het leuk om jou, als nieuw lid, wegwijs te maken op de baan en in de vereniging.

Schroom niet om hier gebruik van te maken.
Stuur een e-mailbericht naar rhb@golfvereniginggolfhorst.nl

NIEUWE LEDEN