Download

Download Scorekaart Grote Baan

DOWNLOAD

Download WHS heren

DOWNLOAD

Download WHS dames

DOWNLOAD

Download WHS Americabaan

DOWNLOAD

BAANINFORMATIE

18 HOLES BAAN – PAR70

De 18 holes baan, aangelegd in 1997, onderscheidt zich door de grote verschillen in hoogte en de betrekkelijk geringe lengte. De baan ligt in een fraai en rustig gebied op een afgesloten terrein, aan de poort van het natuurgebied de Peel. Tijdens het spelen kunt u op verschillende plaatsen genieten van fraaie vergezichten over het complex en de omringende weilanden en akkers.

Ofschoon het een relatief open baan is zijn de hindernissen heel strategisch geplaatst. Door de grote hoogteverschillen kunt u prachtige verre ballen slaan of moet u een goed gedoseerde slag naar een hoger gelegen green spelen. Longhitters moeten zich beheersen of ze moeten er helemaal voor gaan, precisiespelers kunnen er hun hart ophalen met goedgeplaatste approaches. Absoluut hoogtepunt is hole 3, een par 5 over 467 meter, op de berg kunt u genieten van een schitterend wijds panoramisch uitzicht.

AMERICABAAN PAR27

De Americabaan (PAR 3) is voor zowel de beginnende golfer als de ervaren speler een enorme uitdaging. Mede door de strategische ligging van de bunkers, de verschillende afstanden en het hoogteverschil bij hole 4 en hole 5. Beginnende golfers wanen zich op een van de mooiste PAR 3 golfbanen van Nederland door de strakke greens en gevarieerde natuur. Ervaren golfers komen hier na een ronde 18-holes om de techniek rond de green bij te schaven.

Download

Download Scorekaart Grote Baan

DOWNLOAD

Download WHS Dames

DOWNLOAD

Download WHS heren

DOWNLOAD

Download WHS Par 3

DOWNLOAD

BAANINFORMATIE