GOLFCLINIC BIJ GOLFBAAN DE GOLFHORST

Een clinic is een leuke manier om in aanraking te komen met de golfsport voor vrienden, familie en personeel. Clinics worden op maat gemaakt en zijn op die manier geschikt voor zowel de beginnende, als de ervaren golfer. Ook bieden wij twee ‘standaard’ clinics aan: FunGolf en FlingGolf®.

Clinic op maat

Wilt u een bijzondere dag organiseren voor vrienden, familie of personeel (relatiedagen), dan bent u bij ons aan het goede adres. De clinic wordt in overleg samengesteld en wij zorgen ervoor dat zowel de ervaren spelers als de beginners volledig aan hun trekken komen. Terwijl de ervaren spelers 18 holes spelen gaan de onervaren deelnemers swingen, chippen en putten om vervolgens op de baan het spel te spelen. Uiteindelijk komt iedereen op de geplande tijd in het clubhuis, op de 19e hole. Onder het genot van een hapje en een drankje passeren de spannendste momenten nogmaals de revue.

Fungolf

Gezellig golfen! Je krijgt een instructie op de driving range en putting green van ongeveer ± 60 minuten. Na de speluitleg ga je zelf aan de slag. Je gaat op de America baan een aantal holes spelen. Iedereen ontvangt een tas met 3 clubs en 3 ballen om in de baan te spelen.

De totale activiteit duurt v.a. ongeveer 2 uur, € 27,50 p.p. (vanaf 8 personen).

  • 2 uur                     € 27,50 pp
  • 3 uur                     € 41,50 pp
  • 4 uur                     € 55,00 pp

FlingGolf®

FlingGolf ® is dé nieuwe actie sport in Nederland dat gespeeld wordt op een golfbaan. Met de FlingStick® speel je de hele baan en tel je het aantal Flings tot de hole. Degene met de minste Flings wint! FlingGolf® is ook dé activiteit voor een vriendenuitje, bedrijfsactiviteit, sportteam of vrijgezellengroep.

Je krijgt uitleg over de sport FlingGolf®. De verschillende typen Flings worden uitgelegd en daarna ga je het zelf proberen op de oefenfaciliteiten. Wanneer de gehele groep de technieken onder de knie heeft, zal er een wedstrijd worden gespeeld op de golfbaan. Degene die het minste Flings nodig heeft tijdens zijn ronde, wint de wedstrijd!

De totale activiteit duurt ongeveer 2 uur, € 27,50 p.p. (vanaf 10 personen).

Wilt u een clinic boeken? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

    GOLFCLINIC