FLINGGOLF

Wat is FlingGolf?

FlingGolf is een actieve, natuurlijke en atletische sport. Het wordt gespeeld op golfbanen, tegelijkertijd met traditioneel golf. In plaats van het slaan van een bal met een golfclub, Fling (werp) je de bal weg met de gepatenteerde FlingStick. Een natuurlijke beweging, je gebruikt slechts 1 stick en geniet van de natuur en de baan!

Hoe wordt FlingGolf gespeeld?

FlingGolf wordt gespeeld met een Flingstick en normale golfballen. In plaats van een bal te slaan, Fling je een bal vanaf de teebox richting de green. Wanneer iedereen de bal heeft geFlingt, loopt iedereen naar zijn/haar eigen bal. De balpositie wordt gemarkt en je stapt 5 stappen naar achteren. Binnen deze 5 meter Fling je de bal opnieuw. Op de green kun je de bal putten door middel van de Flingstick tegen de bal te zetten en richting de hole te duwen (pushen). Je telt het aantal Flings en degene met het minste aantal Flings wint.

Mag iedereen FlingGolf spelen?

Ondanks dat FlingGolf plaatsvindt op een golfbaan, mag iedereen FlingGolf spelen. Er is geen golfbewijs nodig om FlingGolf te mogen spelen! Wel is een kennismakingsles nodig om de (gedrags)regels en het spel te begrijpen.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op.

FLINGGOLF