Zaterdag 6 en zondag 7 juli, zijn de clubkampioenschappen 2024 van onze vereniging gespeeld. Het waren spannende en sportieve wedstrijden met uitschieters in aantallen slagen naar boven, maar zeker ook naar beneden. Mooie prestaties met terechte kampioenen.
De wedstrijden worden op de grote baan gehouden in de categorieën: dames, heren en senioren. De dames en de heren spelen op zaterdag 2 x 18 holes, de senioren 1x en op de tweede dag iedereen 18 holes. Op de Americabaan is dit jaar niet gespeeld, omdat er geen aanmeldingen waren.

Het zijn ieder jaar weer prachtige golfdagen. De opkomst voor deze kampioenschappen zou echt veel hoger moeten zijn. Het is leuk, uitdagend, sportief en het kán ook heel spannend zijn.

De weersomstandigheden waren op zaterdag bij de 1e ronde redelijk, een enkele fikse bui, maar in de 2e ronde stond er zoveel wind, dat vlaggenstokken op sommige holes uit de cup waaiden. Moeilijke omstandigheden dus. Op zondag was het heerlijk golfweer en kon de prijsuitreiking zelfs op het terras plaatsvinden.

Uitslagen Heren Dames Senioren
1 Marc Bovee Anita v.d. Heuvel Rob Janssens
2 Paul van Zon Marian Kuenen Arno v.d. Heuvel
3 Karel Dirkse Hermine Titulaer Frank Rijs

Anita van den Heuvel en Marc Bovee hebben vanaf nu 1 jaar lang recht op de parkeerplaats voor de clubkampioen.
De 1e en 2e plaatsen van alle drie de categorieën zullen de Golfhorst vertegenwoordigen bij de Limburgse Golfkampioenschappen op 6 oktober a.s. in Wittem.
Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Alle deelnemers aan dit evenement onze hartelijke complimenten.

Klik hier voor de foto’s en de volledige uitslag.

Namens het bestuur,
Jan Buskes