Jubileumweek 20 jarig bestaan Golfvereniging Golfhorst van 6 t/m 11 september

Dinsdag 6 september, gecombineerde wedstrijd dames/heren

We starten op dinsdag 6 september op de grote baan met een gecombineerde wedstrijd voor dames en de heren. De start is om 10.00 uur middels shotgun start. Na afloop de welbekende bitterballen en een drankje. Er zijn verschillende leuke prijzen te winnen. Deelname aan de wedstrijd is gratis! Onze Americabaanleden moeten uiteraard wel de greenfee betalen.

Donderdag 8 september, Vrienden- en vriendinnendag

Hoe gaat dit in zijn werk: U nodigt iemand uit om mee te komen spelen. Hij / zij mag geen lid zijn van onze vereniging. Het is namelijk de bedoeling dat u iemand anders laat zien hoe mooi onze baan geworden is. Je vormt met je introducee die dag een koppel. Na afloop gezellig samenzijn met prijsuitreiking. Deze dag kost 50 euro per koppel. Daarvoor krijgen jullie: ontvangst met koffie en vlaai; een baanhapje; 3 consumpties p.p.. Én een goedgevulde prijsuitreiking. Aanvang van deze middag is om 13.00 uur.

Vijdag 9 september Americabaandag

Op deze dag staat onze 9-holes, par 3 baan in het middelpunt van de belangstelling. Er is een morgen en een middagsessie. Ieder met eigen prijzen. Dit is ook een uitgelezen kans voor de leden die allang niet meer op de par 3 baan gespeeld hebben en het precisiewerk weer eens willen laten zien. Americabaan leden hebben hierbij voorrang.

De grandioze afsluiting van de feestweek is op zondag 11 september. Dit vindt gecombineerd plaats op de grote baan en de Americabaan. Na afloop gezellig samenzijn op het terras. Daar is ook voor wat entertainment gezorgd. Vervolgens volgt de prijsuitreiking met verschillende leuke prijzen. Maar naast de prijsuitreiking is er ook nog een grote tombola met een aantal zeer bijzondere prijzen! We hebben ervoor gekozen om dat op deze manier te doen, dan heeft iedereen even veel kans om ze te winnen. Daarna wordt er gezorgd voor een lekkere maaltijd.

De inschrijving voor alle wedstrijden is geopend op E-Gof4U.