Vroeg was het zondagmorgen 1 oktober jl., maar ik had een zeer goed gevoel. Net als bij de Rydercup moest het vandaag gaan gebeuren. Om 09.00 uur was het hele team verzameld voor een lekker bakkie koffie en Limburgse vlaai op Golfbaan de Herkenbosche, de zon was al op, windstil. Alle tekenen voor een prachtige dag.

Als captain had ik de eer om als 1e te starten, en onder toeziend oog van mijn team, sloeg ik mijn drive naar links richting een hoge boom. Geen takje geraakt en in positie voor de green, was dit het 1e teken??

Na een warme ronde van ca 4,5 uur druppelde iedereen binnen. Ik had zelf met een score van 35 pt (overall 7e van Limburg). De toon was gezet! Als 2e kwam Brigitte, die ook al een verdienstelijke 33 punten binnenbracht (overall 4e).

Als 3e Jan met 30 punten (overall 6e), vervolgens Marian die maar liefst 34 liet noteren wat haar een geweldige 2e plaats in het klassement opleverde. Daarna kwam Rob die ook 30 punten liet noteren wat hem een 3e plaats opleverde overall en als laatste Marco die (na 6 dagen Duitsland) lichtelijk gesloopt was, maar toch nog 26 punten binnen sleepte en op de 14e plaats eindigde.

Nu was het afwachten, had het spel wat we speelden het broodnodige resultaat opgeleverd? (Onze oude pro riep altijd, als je de Golfhorst kunt spelen, kun je op alle banen uit de voeten, want hier leer je recht slaan!)

Na een lange afscheidsspeech en bekendmaking van de individuele winnaars, werden de teamscores genoemd. Dit resulteerde in een fantastische overwinning en de 2e Cup sinds 2011 voor TEAM GOLFHORST!

Onder het genot van een koud biertje of wijntje werd deze overwinning gevierd en na een geweldig buffet keerden we huiswaarts. Nog lang heb ik wakker gelegen, kon niet in slaap komen. Genoten van onze prestatie!

Net als de Europeanen met hun Rydercup in de hand, is iedereen met een grote glimlach in slaap gevallen, maar ONZE CUP was niet te tillen en krijgt dan ook voor 1 jaar een mooi plekkie in het clubhuis.

Volgend jaar naar Wittem en wie weet, soms zijn dromen GEEN bedrog!!!!

Captain Karel