3 MEI START AANLEG FAIRWAY BEREGENING

18 CC BAAN EN PAR3 BAAN

Binnenkort starten de werkzaamheden!

Nadat we de afgelopen jaren veel geïnvesteerd hebben om de drainage te verbeteren, zijn we nu genoodzaakt om iets te gaan doen aan de aanhoudende warme, droge zomers. Daarom zullen we, zoals eerder aangegeven, dit jaar volledige beregening gaan aanleggen op de fairways van de grote baan en de Americabaan. Dat gaat plaatsvinden vanaf maandag 3 mei a.s. en zal maximaal 10 weken gaan duren.

Concreet houdt dit in dat er steeds 2 holes van de grote baan niet bespeelbaar zijn tijdens de weekdagen en dat de laatste week de gehele Americabaan gesloten is. We houden van dag tot dag bij welke holes uit het spel zijn. In het weekeinde is de gehele baan gewoon bespeelbaar.

Wanneer je in die periode op een doordeweekse dag komt spelen, zullen wij duidelijk kenbaar maken op welke 2 holes er niet gespeeld mag worden; het is dan de bedoeling dat je langs de rand van deze fairways dan naar de volgende hole loopt. Houd je aan de aangegeven instructies om zo de veiligheid van de werkers te kunnen garanderen en het proces zo snel mogelijk te laten verlopen.

Tijdens de werkzaamheden hebben we een speciaal greenfee tarief voor onze gastspelers.