Een van onze collega’s gaat in september starten met een nieuwe studie daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter en werk je graag in een klein team in een prachtige omgeving? Dan is deze vacature bij Golfbaan de Golfhorst iets voor jou!

Wij zoeken een actieve en spontane collega voor de bediening en de keuken. Een gastvrije instelling vinden we belangrijker dan theoretische kennis. Ervaring is een absolute pré, maar je presentatie en je omgang met de gasten geven de doorslag! Werkzaamheden o.a. het ontvangen van gasten, opnemen van de bestellingen, serveren van drankjes en gerechten, klaarmaken van tafels, verzorgen van mise en place, zelf bereiden van (eenvoudige) gerechten, opmaken van de rekening, afhandelen van betalingen, afruimen en schoonmaken van tafels.

Soort dienstverband: 24/32 uur. Uren in overleg, ook in weekeinde en in de periode april t/m oktober ook avonduren. Wij werken volgens rooster, ook in avonden en 1 weekenddag, flexibel werkrooster.

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op 077-4649070 of stuur een e-mail:merieke@golfbaandegolfhorst.nl
Reageren op deze vacature: e-mail met CV naar merieke@golfbaandegolfhorst.nl