Collega’s gezocht! Ook oproepkrachten voor avonden en weekenden mogen reageren!

Ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan in een sportieve groene omgeving? Dan is de Golfhorst op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

Bediening horeca (part time 24 tot 32 uur)

Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter en werk je graag in een klein team in een prachtige omgeving? Dan is deze vacature bij Golfbaan de Golfhorst iets voor jou!

Wij zoeken een actieve en spontane collega voor de bediening en de keuken. Een gastvrije instelling vinden we belangrijker dan theoretische kennis. Ervaring is een absolute pré, maar je presentatie en je omgang met de gasten geven de doorslag! Werkzaamheden o.a.Het ontvangen van gasten, opnemen van de bestellingen, serveren van drankjes en gerechten, klaarmaken van tafels, verzorgen van mise en place, zelf bereiden van (eenvoudige) gerechten, opmaken van de rekening, afhandelen van betalingen, afruimen en schoonmaken van tafels.

Soort dienstverband: Deeltijd 24/32 uur (voltijd is bespreekbaar) Uren in overleg, ook in weekeinde en in de periode april t/m oktober ook avonduren.

Jij bent:

  • gastvrij en representatief;
  • iemand die horeca ervaring heeft in de bediening en in de keuken
  • je bent minimaal 18 jaar;.

Wij bieden jou:

  • een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een super leuk team.
  • een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden.
  • parttime/fulltime dienstverband in overleg mogelijk van 24 tot 32 uur per week.
  • gunstige werktijden, meestal 1 weekend dag vrij.

Ben jij een van die gastvrije en gemotiveerde collega die wij zoeken? Schroom niet en reageer direct! Ook oproepkrachten voor avonden en weekenden mogen reageren! Stuur je motivatie en cv naar merieke@golfbaandegolfhorst.nl